• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
Arşiv Yazılım Çözümleri

Arşiv Yazılım Çözümleri

Arşiv yazılım çözümleri dijital arşiv oluşturmak için kullandığımız bir yöntemdir. Dijital arşivinizin yazılımını oluşturarak tam koruma sağlıyoruz.

Arşiv Yazılım Çözümleri
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 26 Ekim 2021

Arşiv Yazılım Çözümleri

Arşiv yazılım çözümleri dijital arşiv oluşturmak için kullandığımız bir yöntemdir. Dijital arşivinizin yazılımını oluşturarak tam koruma sağlıyoruz. Dijital arşiv gerçekten de son derece kullanışlıdır. Teklifler, teslimat fişleri, faturalar, sözleşmeler veya iş mektupları gibi tüm dosyalar denetime dayanıklı bir arşivleme çözümüne ihtiyaç duyar. Çözüm, ister kağıt üzerinde, ister dosya veya e-posta olarak dijital biçimde olsun, GoBD'ye uygun olmalıdır. Ayrıca, BoM, CAD çizimleri, makine kontrol verileri gibi tasarım ve üretimden gelen bilgileri ve fotoğraf ve videolar gibi pazarlama materyallerini de güvenli bir şekilde arşivlemelisiniz. Çünkü verilerinizi ilgili gereksinimlere uygun olarak arşivlemek, şirketinizi aramalardan kaynaklanan maliyetlerden kurtaracak, iş akışını optimize edecek ve sonuçta verimliliği artıracaktır. Arşiv yazılım çözümleri tam da bu noktada en büyük yardımcınız olacaktır. Tek başınıza bu yazılımları oluşturmak oldukça zordur bu yüzden profesyonel bir ekibin danışmanlığına başvurmak daha yararlı olacaktır. Bizlere ulaşarak şirketinizin verilerini koruma altın alabilirsiniz

Arşiv Yazılım Çözümleri Yararları

Dünyanın neden bilgi için kağıt ve parşömenlerden World Wide Web'e geçtiğini biliyor musunuz? Sayılamayan avantajlarından biri, elbette kasıtlı olarak kalıcı olarak kaldırılana kadar her zaman olduğu yerde kaldığı için çevrimiçi olan verileri kaybetmemenizdir. Dijital arşivlemeden de benzer faydalar elde edilebilir. Kaybolabilecek veya yanlış kullanılabilecek belgeleriniz artık güvende, dijital olarak arşivleniyor ve bu da her işletme için büyük bir stres giderici. Dosyalar ve belgeler biçimindeki ciltli kağıttaki veriler her zaman kaybolma, yok olma veya çalınma tehdidine sahiptir. Bu, verilerin gizliliğini riske atar. Ancak verileri dünya çapında ağ üzerinde dijital olarak arşivlediğinizde, risk manifoldlarını azaltıyorsunuz. Risk tamamen ortadan kalkmayabilir ama minimize edildiğini de inkar edemeyiz. Arşiv yazılım çözümleri bu avantajlara açılan olanaklı bir kapıdır. Dijital arşivler çok daha ekonomik kağıt ve kırtasiyeden çok tasarruf etmenize yardımcı oluyor. Dahası? Verilerin basılı kopyalarını bir konumdan diğerine taşımak için ne kadar harcadığınızın farkında mısınız? Bunlar, farkında olmadığınız ancak cebinizi sessizce boşaltan maliyetlerden biridir. Veriler çevrimiçi olduğunda, manuel veya fiziksel olarak taşımanız gerekmez, dünyanın herhangi bir yerinden tek bir tıklamayla verilere erişebilirsiniz.